Citiraj:
Originally posted by Costa
Evo, iz prve ruke za NAPA PA26, kvaliteta je odlicna, ima gumbe za pjesmu naprijed/natrag, jedan gumb za pauzu, stop, gasenje, gumb za zakljucat (kao kod mobitela, da slucajno ne stisnes nekaj), gumb za ukljucivanje loopanja odredjenog dijela (stisnes ga, pa jos jednom i onda ponavlja taj dio), moze snimati razgovor, puni se preko USBa... ukratko rastura, nego Horza jel se sjecas kad si je zadnji put vidio
|
aha.. kad sam ti ju dal u ruke ... nego.... tvoj fotich sam zadnji put vidio jučer na puslu kad sam izletavo glavom bez obzira... sorry, vrnem ti ga u ponedjeljak navečer. nego... about MY pa26... vrneš mi ju u ponedjeljak navečer ? naime, neki nevernici s posla su kupili mp3playere pa briju da su face... moral bum ju ponjet jednom-dvaput da pokažem kaj je napa :-)
medo... o ovom integrirana baterija ili AAA sam fakat dugo razmišljo i sve se svodi na to kak ti paše. ja recimo slušam 2 sata u komadu i imam komp na poslu i doma. integrirana mi jednostavno više paše. pogotovo zato što nikada više neću potrošiti ni kunu na baterije.
a ako uzmeš AAA verziju onda si moraš kupiti i punjač i baterije jer se ne puni preko USB.
naravno, nitko nije lud da svakih tjedan dana kupujem novu bateriju.