View Single Post
Staro 09.01.2004., 12:52   #8
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ccccccccc.

Citiraj:
Originally posted by Paske
Bormeš neki me kurac ziher pocopral

Sad pazi kak se comp pali ....

Isključi se VGA iz struje ( onaj 12 V floppy napajanje ), upali se comp, javi grešku da VGA nema dosta štroma, NA ŽIVO se upikne 12 V napajanje u VGA i resetira se comp.

Sve radi ko urica :confused:

Čim se izgasi i takav ponovo proba upaliti - PENIS

Ne znam kaj je krepalo, ALI - pa koliko štroma comp more povući da ovakovo napajanje vrisne :confused:

P.S. Za bedake Tagan je u klasi Antec, Enermax isl. Cijena 1k Kn --- tako da sumjam da je napajanje vrisnulo. Nu dobro ima 36 mjeseci garanciju
tebi(kak i meni!) ni 15000watti nebi pomoglo!!!jednostavno imamo posranu ruku za nekaj od HW i to je to!!
otkad se druzim s DR R-om odjemput mi puuuuni hardovi zblokaju i moraju na servis kod doticnoga,ne??? i onda reci da nije coprija???
a daj si male pogledaj zicice po kucistu,kak je vodeno,jel di strca po po kakvom HWaju,da ti ni zena zice ogolila od stroma ..pa onak...lagano,morti te kresne struja...??

obicno je razlog banalan..ali prvo trebas prosvikat,nekaj podrobit,dobro se naurlat na zenu,decu,familiju.... jel su naime ONI krivi kaj tebe nekaj tu nutra jeli je.e kaj ni tak???
kak bi rekel Rak ...meni tu nekaj smrdi na ljudski faktor.....ha???

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote