Pozdrav svima!
Imam (ne)sreću da posjedujem notebook iz naziva ove teme i s njim samo problemi. Stvor je star 6 mj. i prvih 5 je radio relativno zadovoljavajuće uz tu i tamo sitne trzavice tipa restratanje grafičke pomoču VPU-recover-a ,al ajde to sam trpio jer nije smetalo u radu do jedno prije mjesec dana kad je skroz rikul i odfuram ja čudo na servisu u Recro (još je pod garancijom) i čekam fino 4 tjedna da mi ga poprave kaj su onu napravili (po njihovim riječima ošla je bila matična pa su ju zamjenili) i dobro dofuram ja stvar doma instaliram win xp sp2, skinem sve update za njih i instaliram najnovije drivere i sve divno krasno radi 3-4 dana i sad opet problemi (Firefox trza, winamp trokira, CPU FSB skaće sam ko lud itd. da više ne nabrajam)
I sad mene zanima dal ima itko iskustava s dotičnim modelom pa da mi veli dal je stvar u najnovijim driverima tj. dal se isplati stavljat neke stare( zadnju službeni datiraju iz 2005 ak se dobro sječam) ili je opet nekaj vrisnulo pa da ga ponovno furam na servis???
Inače stavri koje radim na kompu Celeron 2 na 600 MHz sa 128 Ram-a i mx440 vrti bez ikave greške tak da u meni (tj. progamima) nebi smio bit problem :-)
Unapred se zahvaljujem na pomoći.