Zato jer je jednostavno preslab, eto zato...
JA nisam imao 10 procesora ali sam opsežno testorao onaj kojeg sam imao i još neke i to je zaključak do kojeg sam došao...
FSB 133 vs 200 se naravno osjeti, ali FSB 166 vs 200 već dosta manje a 200 vs npr 220 skoro ništa... Najviše se osjeti kad digneš i takt i fsb a nekako 10x je mani najbolje omjere davao...
Gle ja neznam kako si ti to točno "osjetio" poboljšanje u dizanju kompa, podataka i programa kada se program diže sa hard diska koji ima limit od 50ak mb/s u najbojem slučaju pa mi fakat nejde u glavu kako ti 166 vs npr 200 tu može pomoći, ajde da si rekao ripanje DVD ili neko raspakiravanje koje traži mem bandwith i to je ono što sam rekao pod "u normalnom korištenju se osjeti" u to spadaju i igre i ostalo što se gure peko FSBa ali i to kako rekoh 133vs 200 je nebo i zmlja, 166 vs 200 je već bitno manje a 200+ ima smisla SAMO kada je procesor brži od 2ghz i to je najbolje sa 9-11x 200-250 (ili više ako možeš naravno) vrtiti, ovisno što ti procesor može dati...
Ova diskusija je pintless jer ja ionako isam dovodio u pitanje princip većeg FSBa, ja sam kad sam imao Socket A bio sigurno jedan od najvećih propovjednika što većeg FSBa ako je takt procesora limitiran u odnosu na veći množitelj... Ja sam samo rekao čovjeku da nemora spuštati takt, a ne da nemože dizati fsb i spuštati množitelj ili čak dizati takt procesora i fsba dalje ako može...