View Single Post
Staro 23.06.2007., 14:29   #8
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Evo iz prve ruke ti mogu preporuciti da u tvojoj poziciji trebas preci na nesto novo i uopce ne razmisljati o upgradeu. Ako zelis zadrzati tu 9600 imas tu na forumu Asrokicu AM2 s AGP i da ti ta ploca bude prijelazno rjesenje dok ne skupis lovu za neku bolju grafu. Buduci da se ova ploca prodaje za 200kn i neces nesto puno izgubiti kada je budes prodavao i prelazio na PCIe.

Dakle, ploca, AMD X2 i 1GB DDR2 za 1000kn bez problema. Za usporedbu ako ostajes na Athlonu XP ram ti je sam gotovo dvostruko skuplji po 1GB! A da li ces naci LP Soc A, po kojoj cijeni i u kakvom stanju ... to je jednostavno previse rizicno ulaganje.

A sto se tice DFI LP....
Trebalo mi je skoro tjedan dana da nadjemo zajednicki jezik!
Isprobao sam dva-tri modana BIOSa i na kraju se odlucio na ovaj HellFire jer je najbolje radio iznad 220FSBa (ali za fresh install Win s ovim BIOSom moram staviti na 6x133 ili imam gadnih problema ). Ploca je musicava, i treba znati s njom ali .... na njoj sam vidio 2x256 na 257MHz na CL2 ful stable, 3 keksa u DCu na 252MHz i u kombinaciji s dobrim mobilcem nebo JEST granica!

BTW, imao sam priliku ovo zamijeniti za A8N SLI Deluxe i SD 4000+@3GHz bez ikakve nadoplate ali mi je za ono sto ja radim (LOTR:BMFE, C&C, CS Source, UT2k4, MP3 i filmovi) ova moja zbog Soundstorma i mobilca koji se da lijepo podesiti odlicna kombinacija!

@SU:
A totalno stari soc 478?

Zadnje izmijenjeno od: Jerry. 23.06.2007. u 18:18.
Jerry je offline   Reply With Quote