View Single Post
Staro 07.01.2004., 22:07   #6
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma već smo mu rekli da ta memorija ide hladno na 310 a to je frekva 9700 PRO modela.(on bi kupil 9700 np)
Čak sam mu i postal linkove da si pogleda za memoriju.

Ali ne-Juda se je išel raspitivati po DH-forumu, kakti mu budu tamo bolje rekli
A prosječni korisnik ovog foruma(ATI) je za dvije trećine njih hardware guru , u najmanju ruku...

Kristuš-za ovakvo kvislinško i izdajničko ponašanje te kažnjavam sa najmanje par hladnih žuja.
Pardonček gospon, ja sam sad tek videl ovo ovdje i odgofore. Kaj se tiče DH-a kaj ti imaš uhode koje me prate? - Pozivm se na slobodu govora i misli !( To me podsijeća na bivšu šeficu kad sam dijelio letke koje sam uredno pospremao u plave kontejnere kad mi je dala otkaz je rekla da je njezina firma u dosluhu i s čistoćom i s plavim kontejnerima i da oni odmah jave ak netko nekaj baci, yeah right!Meni je bilo na vrhu jezika da bubnem a kak to da onda nisu javili prije godinu i pol kad sam 45% bacil).

Svakako ja sma otišo u Ve-mi tipa zagnjavio i prepisao kod memorija je 3.6 (F36 (310A)) to sam ukucal u googkle i pljunuo mi je link na site di je ta memorija na R9600pro. Svakako moja grfa sad ide Elvenu ( eh čovjek je bio brz) a ja u Ve-mil po BBA Radona 9700 pa flashanje na 9700pro i udri!!!

Kaj se tiče kazne nema mi drug neg prihavtiti tu okrutnu i bezobzirnu kaznu, kao dokaz da više neću uzet ću još par hladnih žuji.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote