View Single Post
Staro 20.06.2007., 23:17   #2
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor veki19 Pregled postova
primjetio sam da piše procesor nešto 64-bita...hmmm...jel ja moram 64-bitne windowse da bi to radilo u redu???ili je to nešto drugo???
Ne trebaš imati 64-bitne Windowse, 32-bitni rade bez problema na 64-bitnim procesorima. Ako hoćeš 64-bitni OS, moreš zinstalirati, ali nije uvjet za normalno korištenje 64-bitnih procesora.

Citiraj:
kupio sam freezera 7 pro za proc i zanima jel se kako mogu smanjit okretaji venta u biosu,ja sam doduše pokušao u biosu stavit silent mode,ali ništa ne reagira,pa brzinu okretaja smanjujem u windowsima sa speedfanom..pa me zanima jel se može to kako drukčije...
Pogledaj (za svaki slučaj) dal imaš u BIOS nekaj slično Smart Fan opciji i dal je sve podešeno kak spada. Ako nema ništ slično onda bu (nažalost) i SpeedFan ili Motherboard Monitor i sl. poslužilo.

Citiraj:
i zadnje,primjetio sam kad se dignu windowsi,trebam čekat negdje oko minute da mogu otvorit neki program ili tako nešto,jednostavno ako u toj minuti ili nešto manje otvorim program trebam kao čekati windowse da se pokrenu...ali poslije sve radi u redu...
Probaj staviti fiksnu IP adresu, možda pomogne.

Primjer:
McG je offline   Reply With Quote