Tema
:
k750i > w800 flash upute + teme/ikone, audio/cam/display driveri...
View Single Post
19.06.2007., 20:00
#
92
WichitaQ
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
Jednostavno sve napravi ispočetka, zna se nekad dogodit da se zblesira nešto.
edit : vidim da se već to probavao... Ako možeš reci točno što radiš i u kojem redoslijedu. Da se možda ne zezneš pa prvo flashiraš main firmware?
Uglavnom kratak redoslijed (znam da je napisano već, ali...) prvo flash-aj file system, nakon toga ideš na customize file system i na kraju radiš flash main firmware-a. I dobro pazi da poslije svake akcije treba vadit bateriju, pa vratit, itd.
Nisi jedini koji je flashao brandiran mobitel, jednostavno negdje griješiš na nekoj sitnici, vidjet ćeš.-->
Citiraj:
Autor
Atic
dajte ljudi pliz pomagajte, napravio sam svaki korak do instalacije drivera. tj. završio sa flashanjem. kad upalim mob odaberem uključiti, unesem pin, nakon toga piše: KONFIGURACIJSKA GREŠKA. JAVITE SE SVOJEM MREŽNOM OPERATORU ILI DAVATELJU USLUGA. --->mobitel mi je na t-mobileu bio prije flashanja
Jednostavno sve napravi ispočetka, zna se nekad dogodit da se zblesira nešto.
edit : vidim da se već to probavao... Ako možeš reci točno što radiš i u kojem redoslijedu. Da se možda ne zezneš pa prvo flashiraš main firmware?
Uglavnom kratak redoslijed (znam da je napisano već, ali...) prvo flash-aj file system, nakon toga ideš na customize file system i na kraju radiš flash main firmware-a. I dobro pazi da poslije svake akcije treba vadit bateriju, pa vratit, itd.
Nisi jedini koji je flashao brandiran mobitel, jednostavno negdje griješiš na nekoj sitnici, vidjet ćeš.
WichitaQ
Vidi profil
Pronađi još poruka od WichitaQ
Moj komp