View Single Post
Staro 17.06.2007., 10:03   #10
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Dva pitanja...
1.Moze li mi netko reci gdje grijesim. Ovako...pokusavam instalirati drivere kao sto je receno XG 7.4. Napravio sam sljedece,usao sam u control panel,odinstalirao sam sve sto je imao veze sa Ati-jem. Resetirao komp i kada me pita new hardware,sve cancel,ocistio sa driver cleanerom,isao pokrenuti driver XG 7.4 war cat....on instalira prvi dio u programs files ali onda kada krene ono na drivere onda mi pokaze sljedeci error...slika(this display driver is not compatible with display adapter installed in your system)...
sada ne kuzim gdje grijesim...
probao sam ici u device manager/display adapter/ati x1950gt i otici na update driver i izabrati xg iz program filesa ali nece ni to...

2.zatim sam instalirao catalis 7.4...odem u control centar i da cu dignuti MHz-e ono nece,ja dignem stisnem ili ok ili apply ali on vrati na staro,na deafult.
Zatim sam instalirao zadnji ATI tools i s njime mi sve lijepo radi. Pokrenuo sam render i da on sam trazi max.... GPU je dosao do 620 i bila je temp 71 stupanj i napravio je restart,zatim sam probao memoriju,nju je digao do 1444MHz i nasao je 1 pixel,a na 1431 je ok. Ali kod memorije mi je svaki put kada bi digao brzinu,izmedu napravio na sekundu zeleni ekran sa crtama,onako brzo i ode. Temp su uvijek bile oko 70 stupnjeva +/- 1 stupanj... zatim sam testirao u F.E.A.R.-u ono pod options ima neki test. Na deafult postavkama je bilo avarage 81FPS,a na postavkama 620/1400 MHz je bilo 88 FPS....misljenje?

Zadnje izmijenjeno od: giga. 27.06.2007. u 12:32.
giga je offline   Reply With Quote