He, he rođo ti je zakon
Mnego, upravljanje glasom, kako ga ja zamišljam, kada jednom riješe sve one probleme koje si nabrojao u tekstu bi trebalo biti kao dodatna ispomoć na onim mjestima ne kojima korisnik mora posegnuti za kompliciranim dodatnim aktivnostima mišom ili tipkovnicom da bi odradi jednostavnu stvar. Ono, glasovna naredba za, bubam, tools u nekom programu, a tools ti iskoči na ekranu, odmah ispod strelice miša. I ti klikneš na neku od naredbi. Možda ne baš kako sam opisao, ali ono što ja mislim da bi bilo iskoristivo je taj dodatni šorkat glasovnim naredbama. I pokoja osnovna funkcija, jedinstvena i dovoljno iskoristiva na većem broju aplikacija (zatvori, sejvaj, printaj itd.) Ono što sam ja imao prilike isporbati nije se pomjerilo s mjesta od kada sam prvi pu u mobitel izgovorio ime iz imenika glasovnom naredbom. A on mi nazove elektru umjesto traženog broja. Mrak. Kao što si i rekao, Logitech se ne mora previše brinuti. Brijem da će prije zaživjeti ono upravljanje mislima, što su nedavno isfurali one švabe...