pozdrav!!
nije me bilo jako dugo na forumu a kako sam danas kupio LH-20A1S u retail pakiranju,pa da i ja kazem svoje skromno misljenje.
Pakiranje je solidno za cijenu od 250kn, malo papira,vijci,nero 7 i jedan s-ata kabel i jos 2 maskice (white,silver).
minus jedino vidm u tome sto nisu stavili konverter molex-s-power cabel (my bad),al to nije toliko bitno jer sva novija napajanja imaju s-power konektor.
kao sto je navedeno u clanku;prilikom otvaranja ladice dosta je bucan( stari lg dvd rom se gotovo i ne cuje), i ladica bas ne uljeva povjerenje kada je vani jer je jako labava i imate osjecaj da kad bi zapeli da bi se odvalila.
Za prvo snimanje je pala odluka na renatu sopek.
prvi dvd je bio gotov za 5:59min a drugi 5:57min (snimano iz imagea alkoholom 120%)
evo i par sličica radi nekakve usporedbe sa pata modelom:
problem sam imao jedino sa benchom tiskanog medija pa je tako opet posluzila renata da bi se docarala brzina citanja.
Probao sam i smart burn. ukljucio sam opciju overspeed ali prilikom simulacije rezultati su bili ocajni (brzina nije prelazila 6x). nisam se previse zamarao sa time al kad uhvatim malo vremena i to cu probati.
Sve je benchano sa Verbatimom DVD-R 16x