Uffffffffffff.
Kak je teske zivlenje……..nas Zderonja…pogotovo kad si spojite Bozicne I Novogodisnje praznike,ccccccc,neznam kaj bi rekel,opisal,nacrtal ili nekaj…..same znam da sem ga deeeeebeeeelooooooooooo preteral!!(kak I obicno!!) joooj kulike je tega stalo vu moj pozerak…

d bakalara,ribica,morskih plodova pa prema ….puajcekima,purekima,picekima,juncekima,jancekima pa cak I zecekima…….da ne nabrajam sad se salatice…od kiselog zelja,paprike,paradajza,vugorkof,cikle,luka starog I mladog,,pa francuske ,grah salate…..domacih mlincof,krumpirica,
Pa kolaciciiiii:joj mene joj!!!!! To mi je stvarno bilo velko iskusenje

stavit il pojest se islere.londonerice,bajaderice,madarice,ruske subarice.i ine kolacice…..ajjjjoooojjj!
Sad sem na dijeti se razme…….morali buju prosiriti sva vrata di ja prolazim!!! Lol!
No,no ni se tak strasno…….pozitivna je strana…kad imas zderonju pri hizi….da si ziher da se od hrane nebu NIST hitile…..he-he…pa da,….kuharice se trudile,pa sad da to fino meseko I ostalo propadne!!!pesek mi je picajzla,on tak I tak jede sam bosh preparate za sampionse pese,kost mu sluzi za aportiranje I zajebanciju,a od mesa…(nedajboze!!) mu pozli……prema tome,kak bi Termiti rekli: neeext house!!!!
Ajde,kaj ste si svi zeluce pokvarili da ste tak tihe…il sam vam ipak male falil??? Ajmo zderonje…….potankosti da se referiraju!!!