Bok svima,
Ovo mi je prvi post...odmah na problem...
Dakle ljudi,kao sto vjerojatno znate,naša mala država i ne nudi bas sjajan izbor kupnje razne vrste elektronike.Ćak ukoliko toga i ima cijene su nebeske a sve sto oni rade je da naruče te prodaju po duplo većoj cijeni...Evo banalnog primjera:
RAM DDR2 1111Mhz 2048MB Corsair Dominator TWIN2X2048-8888C4DF u pc borga se porodaje po cijeni od nevjerojatnih 5476 kn(pet tisuća četiri stotine i sedamdeset šest kuna!!!)
I nisam se tome rpeviše čudio(ipak je ovo vrhunska memorija)sve dok nisam našao poptuno istu na newegg-u za 609$(
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820145044)
No dobro,da ne duljim to je ekonomija očito ljudi moraju zaraditi i svaka im čast kome to uspiju "uvailit".
E sad imam pitanje:htio bih kupiti neku bolje memoriju(trenutno Kingmax pc6400 800mhz)da malo više "clockem" svoj qx 6700.Razmišljao sam o gore navedenoj memoriji,možda
još neku od dominatora možda patriot neznam ni sam još...
A pitanje je sljedeće :gdje to kupiti van hrvatske?Gledao sam masu firmi i uvijek iste problem:ne dostavljaju u Lijepu Našu)...Pa ako netko zna neku firmu koja dostavlja molio bih da mi javi da mu se

Unaprijed hvala
MJurić