View Single Post
Staro 14.06.2007., 01:30   #3764
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
neznam meni je ST jednostavno najrazradenija serija od svih SF koje postoje mislim na razinu detalja realnosti i svega,,,,, oke sad je da imaju tu "idilicnost" koja je full nemoguca ali ipak se to radi o par stoljece u buducnosti tako da je "lako zamisliti" BSG mi je odmah na drugom mjestu ali ne zbog razradenosti pozadinske price jer to je teksa pusiona sve je previse povrsno nista nema objasnjenja ma jednostavno prelose da bi se malo dublje analiziralo ili smisljalo neke nove pustolovine osim ovoga sto se sada radi i zavrsva,,,, no sto se tice onoga sto se vidi ta pvrsna prica sve oke dok se gleda (lose tek kad se ulazi u dublje analize) gluma i efekti preodlicni tako da je oke,,,,,, e sad Star Gate od a do ž SMECE pa STARWRECK je napravljen sa vjerodostojnijim efektima i glumum a to su FANOVI radili,,,, farscape jos nisam pogledao pa nemogu jos nista komentirati,,,, Space Above and Beyond toga se jako slabo sjecam jos sam bio full klinac kad je to bilo na HRT ali onda mi je bilo odlicno,,,, sto se realnosti tice e tu su pre***eni jer npr za BSG se govori kako je realniji od STa ono ovo ovi glavni glumci nisu svemocni bla bla ali oni ako poginu kao ljudi ispada da su ipak to bili Cylonci pa sve 5 svi zivi zdravi idemo dalje,,,,, ST kad netko treba zaginut e onda se uvlaci one "zastavnike" i slicne koje kad vidis novo lice u pocetku epke znas da je to hodajuci mrtvac dok Space Above and Beyond do kraja serije samo 2 lika od njih preko 10 mislim ostaju citavi (to od glavnih glumaca naravno),,,,,,, tu je jednostavno najveca doza realnosti pogotovo s tim ratom jer svi umiru nije vazno kakva mu je uloga je zastavnik ili kapetan nema tu izvlacenja u stili nemoguce misije uvalis se u glupost i nema te

nego o cemu se radi u Heroes??
speedy-3 je offline   Reply With Quote