View Single Post
Staro 13.06.2007., 10:21   #1
giga
Tlacitelj i neznalica
Moj komp

giga's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Par pitanja,dual core+gigabyte mbo

Nisam bas znao di da ovo stavim posto ima vise problema,harwer + software...
Kupio sam novu konfu (iz siga),jos danas bi mi trebala stici kartica pa je sve tu. Ako mi moze netko pomoci oko par sitnica...
1. vidim po netu da ima nekih programa a i ovdje u downloadsima, ima netst za dual core procesore pa me zanima sta skinuti i instalirati?
2. kako spojiti napajanje na plocu? Prvi trenutak sam miglio da moram promjeniti napajanje onda sam skuzio da ga mogu upiknuti pa onda ostanu ona cetiri pina slobodna. Treba li na ta 4 pina spojiti jos 4 pina ona sa napajanja(kvadratic onaj),ako moze netko pojasniti malo…
3. Sto se tice spajanja harda i przilice na komp,imam samo jedan utor pa je problem…. Mogu li ih spojiti medusobno tako da svaki uredaj bude spojen na jedan kraj kabela a onaj srednji kraj ide u komp,se moze tako ili mora biti spojeno tako da je kraj kabela u kompu,ako me kuzite…?
4. prije sam imao xp1800+ i njemu je bila mala jezgra ovaj ima veliku jezgru pa me zanima da li je postupak isti,stavim pastu preko cijele jezgre? I da sa box coolerom sam odbio pastu na cooleru,ja je nisam skinuo nego sam nju pustio,da odmah promjenim pastu? Imam neku iz ve-mila za 30ak kuna…