View Single Post
Staro 13.06.2007., 10:07   #1
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Tomb Rider - Anniversary

Evo, igram već neko vrijeme i moram reć da uopće nije loše...za razliku od svih dosadašnjih Tomb Raidera koji su iz nastavka u nastavak bili sve lošiji i lošiji (sem prvog, i možda drugog).
Lijepa i nezahtjevna grafika, puno bonus contenta i posebno lijepi efekt kad se Lara smoči i sva mokra plahuće unaokolo (ovj put joj i cice skakuću gore-dolje ) a odjeća se malo po malo suši i mijenja nijansu iz tamnije-mokre u svijetliju-suhu...
Iako navodno remake prvog dijela, ne vidim puno dodirnih točaka, osim što u globalu prolazite iste nivoe kao i u jedinici (Peru, Egipat, itd) ali svejedno su posve drugačiji, kao i glavolomke koje dolaze s njima....
Moja ocjena: 8.5/10...napokon Tomb Raider u svom pravom svjetlu kakav je oduvijek trebao biti.
Jedino se ekipa na stranim forumima žali da je igra malo prekratka, ali postoji i opcija "replay level" pa možete ispočetka bilo koji nivo i to u jednom od podosta različitih outfita koje ste otključali tokom igre...forica.
Igranje me pomalo vraća u davnu 90-i neku kada sam se kao šesnaestogodišnjak prvi put upoznao sa Larom...
Anketa: koliko ste vi bili stari kad ste igrali prvog Tomb Raidera?