View Single Post
Staro 12.06.2007., 17:45   #70
yeti
Premium

Datum registracije: Oct 2006
Još se nisam stigo igrat, al ako se komp sad pokaže stabilnim (znači bez brejkanja u igri i restartanja) ja sam zadovoljan.

Kak se u rivatuneru trajno snimi onaj hardware monitoring fajl? Kliknuo sam na 'log to file' i zaustavio mjerenja, a on prazan....

Uglavnom, pokrenuo sam 'dribl' i nakon nekog vremena je dogurao grafičku do 88/89'C - nije uspio baš čisto prebacit na 89, a radio je nekih 20-25 minuta i većinu vremena bio na toj temperaturi što znači da je porast bio jako spor, što je dobro. Nakon gašenja 'dribla' temp se stabilizirala na nekih 61'C.
Temp. procesora se za to vrijeme stabilizirala na nekih 65'C, a temp sistema bila 38'C.

Za procesor sam na netu opet našo amd-ovu tabelu za athlon procesore (koju sam vidio još davno i tješio se ) na kojoj za Athlona XP 2800+ kaže:
typical temp. 53.7'C
max heat dissipation 68.3'C
max core temp. 85'C

S obzirom da ja još nisam vidio da mi je temp. procesora prešla 65'C (a dok je neopterećen je oko 55'C) njegovu pastu za sad neću mijenjat da bez veze ne riskiram.
Jedino bi probao ovo sa smanjenjem napona ako je skroz bezopasno. Jel ga smanjujem u biosu ili s nekim od tih programa (gdje gore? ) ?
yeti je offline   Reply With Quote