Citiraj:
Autor Bruno_Rv
Pitanje: jeli gledao neko FARSCAPE ili HEROES?? Cujem da su serije odlicne. U Farscape-u se radi o tome da je tip prvi put krenuo isprobati neku teoriju o velikim brzinama u svemiru i slucajno updne u neku crvotocinu i nadje negdje Bogu iza ledja s brdo drugih vrsta itd itd...
|
Farscape mi je vjerojatno jedna od najboljih SF serija ikad (uključujući Star Trek

).
Vrlo je zanimljiva i otkacena, likovi su spaljeni totalno i baš se vidi da serija nije standardni Hollywood.
Mislim da je kombinirana Australsko - Američka produkcija.
Nažalost serija ima samo 4 sezone, ali sve 4 su fenomenalne i must see pogotovo za ljubitelje malo drugačijeg SF-a od klasike poput ST i SW.
Zanimljivo je to što se nalaze na brodu koji nema naoružanje, pa će ljubitelji svemiskih bitki možda ostati malo razočarani jer ih baš nema puno, ali to nadoknađuje drugim stvarima.
Farscape ima vjerojatno jednog od najboljih SF negativaca ikad - Scorpius (Scorpy kako ga Ben Browder voli zvati).
Heroji su isto dosta dobri (pogotovo početak i sredina prve sezone), ali prikraju se malo razvlače što me podsjeća na BSG...
Ako voliš pravi treš onda moraš gledati Smallville