Citiraj:
Autor Vuco
ja sam zagovornik - stavi malo u sredinu i samo će se što od pritiska, što od rada razmazati pravilna. No ako si stavio malo, onda se nema kaj razmazat. Čudno kako ti nisu temp. pale, a veliš da si maknuo stvarno lošu žvaku?
A šta ovo drugo veliš, da si isto neš promjenio? A dobro, nemre biti loše kako god bilo.
IMHO, barem si naučil promjenit pastu  , tako da ono - bravo barem za to.
Ja bi sljedeće stavio neki vent, da puše po hladnjaku, neki koji je jači od prdilice trenutno gore. Makar, trebala je temperatura past, dovraga i samom zamjenom paste  neznam zašto nije.
E, jel ti se okreće vent na tom cooler-u? Znam da je bedasto, ali ono...
|
Nije bila 'loša žvaka' (osim zapečena tak sam morao vraćat u komp da se zagrije pa skinut mrdanjem lijevo-desno) nego veeeelika (znači 2 takve).......kvadrati stavljeni na coolere višestruko veće površine od potrebne od kojih samo djelić dođe na čip. Nakon skidanja je tamo gdje je bio čip ostao 'goli' otisak (pasta se valjda stopila tj. ostala na čipu), a onaj dio koji je ostao na cooleru (kvadrat s rupom oblika kvadrata) je bio dosta deblji od debljine koju ja stavih...
Htio si reć "znam da je bedasto, ali i ti si..."
Da, naravno da se vrti.....i nije ni nešto posebno prljav niti bučan, djeluje skroz zdravo.
Znači da ne ponavljam stavljanje paste tj. nemre bit pretanka?
Uvijek kad kažeš 'neki vent, da puše po hladnjaku' pomislim na bočni ventilator kučišta......jel ti misliš na to ili na zamjenu te postojeće 'prdilice'?
Evo temp dogurala do 69 s tendencijom rasta (u jednom trenutku bilo 70), tijekom surfanja.