Citiraj:
Originally posted by nikola-m
Narode ima li tko iskustva sa spajanjem N 7650 preko IR veze? Koristim PC Suite ( dobiven na CD uz telefon) a operativni sustav je xp sp1.Naime nikako nemogu uspostaviti vezu s mobitelom. Kod prvog pokretanja PC Suite traži me da odaberem port na kojem će raditi mobitel. Dalje neide.
Hvala
|
imam ja NOKIU 7650 VEĆ 2,5 GODINE I RADI MRAK !!! nemoj slušati MSVRTAN-a...sumnjam da uopće zna o kojem je mobitelu riječ...
kad si instalirao PC suite instalirao si i portove.to ti je ono dolje pokraj vure desno u kutu u ...ja sam koristio ACTYSYS INFRAPORT USB i sve je prošlo bez problema..na Nokiji upali "search for devices" i za par sekundi će ti kompjuter pronaći uređaj...PC SUITE TI JE MRAAAAAAK PROGRAM.
vezu nemožeš uspostaviti jer te instalacijski program traži baš to uspostavljanje veze između mobitela i kompjutera...a još k tome te traži i taj prokleti fajl za instalaciju podrške INFRA XP modema.imam ti taj programčić i jako ga je teško naći(mislim da sam ga nekome u ZIP-u poslao prije mjesec dana).program se zove IR-XP.nemam sad vremena,pa ak te zanimaju detalji bum ti javil sutra,preksutra...