View Single Post
Staro 07.06.2007., 12:38   #34
teofil
Udaram Ljude Za Pare

teofil's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ma NHF to ionako govorim kroz zayebanciju,sto većina vas ne konta ovdje.U biti smijesan mi je cijeli ovaj forum pa I nisam nikoga uvrijedio niti sam htio a pogotovo tebe.Da hoću nekog uvrijedit našao bi se s njim
Sad to za spolovilo a sta da ti kažem,ne ziviš u Brodu pa neznaš

A sto se tiče monitora svakako ce biti u sigu pa mislim da to sve sa show-off glupostima je krivo shvaćeno,krivo ste me ubrali.I da stavio sam ga zbog grafe,da ne bi bilo sta će idijotu grafa sa 640mb kad je mogao ovo-ono.U biti htio sam stavit cijeli konfu al sta bi onda bilo??

I otvorio sam ovo zato sto se dvoumim između 2 ploče i NE još neznam koju ću kupit i mrzim nekakva imena poput gigabyte,kingmax,asrock,msi,foxconn...
Asus-abit i nitko drugi,nadam se da to ne spada u šuOFF za koji sam prvi puta cuo u postu gore.Za kurčenje imam drugih(boljih) stvari daleko od ovog foruma.U biti dođi za vikend u Brod pa ćeš vidjet sta je sebeni you

I sad što se Q tiče ako te baš zanima spalio sam svog e6600 i nema ga na lageru više pa sam nadoplatio za Q jer neću sad uzet nekog slabijeg ne bi ni ti da možeš znam.Ne znam za početak bi mogao vrtit pečenku ili janje na njemu
Sta ću vrtit pa igre,čmarkove,pijove,evereste,kučke sandre itd..Onda ću ga utopit i kupit nešto novo s recimo 9 jezgri da šouOFF bude bolji
Ševio!
teofil je offline