Ma nekako mi je vrlo vrlo teško povjerovat da se radi o napajanju, jer je riječ o Fortronu Blue Storm 500W starom niti godinu dana. Uzgred rečeno potrošnja svih komponenti u mom kompu na 100% loada nije veća od 350 watta (a komp gotovo nikad nije cijeli na 100% loada).
Ali evo čuo sam par dobrih ideja. Probat ću nove drivere za grafu stavit ili vratit stare, jer njih istini za volju apdejtam s vremena na vrijeme pa bi mogli bit uzrok (teoretski).
Prime nisam vrtio za obje jezgre. Ponovit ću.
Memtest prolazi.
Driveri za zvučnu su najnoviji od Creative i rade bez greške... pada mi na pamet eventualno da zvučnu ištekam ili probam disejblat jednu CPU jezgru... ovo za prženje CPU-a sam radio i sve je bilo ok.
Siguran sam da bi ga srušio sa 3D Markom za par sati, ali to mi je nažalost nedovoljan pokazatelj problema - jer ako se skrši još uvijek krivac može bit bilo šta.
Čak mi je palo na pamet da možda matična nije počela crkavat ili tak nešto ali i to mi je teško povjerovat jer je i ona stara svega godinu dana, a da je to slučaj vjerojatno bi zezalo i drugdje a ne samo isključivo kod 3D igrica?!? Khm, fakat gadna situacija.