View Single Post
Staro 05.06.2007., 23:43   #12
Lord_Calidor
Extreme Air Cooler
Moj komp

Lord_Calidor's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Dejmos Pregled postova
Jučer sam u Linksu kupio 226 BW i prije nego sam uzeo monitor tražio sam da ga pogledam i da vidim koja je matrica A ili S . Nisu mi dali nego su mi rekli da se to više ne može vidjet i da je monitor zapakiran. Tako sam uzeo monitor (vjerujući Linksu)i kad sam došao doma vidio sam da je A matrica... Sve u svemu zadovoljan sam s monitorm i slika je stvarno ok. Muči me to kaj su me prevarili tamo i napravili budalu od mene ... Jel netko možda imao iskustava sa takvim stvarima i trebam li iči tamo (neću reč šta radit) ?

sorry za malo offtopic
Zakon ti dozvoljava da u roku 8 dana vratis robu ako nisi zadovoljan, te trazis ili povrat love ili neku zamjensku robu. U Linksu se toga pridrzavaju, i vec sam par puta iskoristio to pravo (istina, uglavnom se radilo o upgradeu na skuplji item, uz moju nadoplatu). Ako nisi zadovoljan A panelom, mozes ga vratiti i traziti lovu, ili riskirati i traziti drugi 226, mozda ti uleti S.
Iako, da sam ja skladistar i da mi tako netko uleti, namjerno bi mu dao 226 C panel (Chi Mei, jos vece cesme od AU Optronicsa).