Citiraj:
Autor Beren
Btw. Codiac - jesi kad vidio išta savršeno? Samo savršena stvar, što teoretski ne postoji, može dobiti 100%. Konkretno, ovaj Seasonic bi dobio 100% da ima 8-pinski PCI-E, modularne kabele i da košta 500 kn.
|
Pa naravno svako jutro kada se pogledam u ogledalo....

no salu na stranu nisam ja rekao da je napajanje savrseno vec ako je TAKO dobro IMHO ocjena od 88% mu nestoji. Meni bi bio minus samo sto nema modularne kablove al opet to je i plus i minus.
Citiraj:
Autor Beren
**Zabrijah žešće**
Što se tiče cijena, slažem se s tobom, ali je činjenica da Seasonic ima cijenu od 1070 kn u Linksu koji je, ako se ne varam, MaxPointov distributer za A+, Tagan i Seasonic. Zaista ne znam da li itko drugi drži Seasonicova napajanja u Hrvatskoj.
|
Sto se cijene tice kao sto vidis stvar je u linksu a ne u "normalnoj" cijeni koja je svugdje vani ... Samo se nadam da ce netko poceti prodavati seasonice a da neuzima marzu od 35%... Tako da dolazimo do cinjenice da bi napajanje ustvari trebalo kostati oko 100€ sto je imho jako pristojna cifra

i na kraju napajanje je pomeni dobilo malu ocijenu i nije dobio nikakav recomend...