View Single Post
Staro 30.12.2003., 00:27   #96
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
.. ko prvo ... ja sam tu ploču kupil kad još nisam kužil da je ta ploča tak bitna .. pa mi je bilo sve jedno kaj bum zel ... a oduvek sam znal da bum kupil INTEL !!!!!!!!
... i kad sam ja rekel da imam problema sa INTELOM .. nikad .. samo sam poslal post kak da ga overklokiram .. zato jer mi je matična zaj ........ tak da nemoj gluposti pisati
... i ja sam mislil na to kad sam rekel da AMD uspoređuje svoje sa INTELOVIM pa piše gore frekvencije na kojima njihovi procovi uopče ne delaju !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dečko, ti sam sebi upadaš u usta... Najprije imaš thread da ti je cijeli komp usporen, pa da ne znaš uključit ddr memoriju, pa da ne znaš kako klokati, a sve to pod Problemi, a ne Intel...A sad kužiš da je ploča bitna, ali maloprije kažeš da ploča nije bitna jer "Intel na svemu radi za razliku od AMD-a"...
Daj utvrdi svoje mišljenje, prestani baljezgat protiv AMDa kad nemaš pojma o današnjim AMDovim procesorima i počni čitati više nego pišeš! NHF
edit: ja sam isto gripozan, ali mogu ti reći da mi je baš rasprava smiješna...još od početka;D... a smijeh je lijek, nema šta...Ajd, odi gledat film, ja idem u krpe, možemo ovo nastaviti i na kavi/pivi/cugi/soku, samo postaj mob na PM.Cya!
Sky je offline