OCZ ne dolazi iz Topowera bar ne oni modeli koji su kod nas dostupni.
ModStream i PowerStream su bili proizvod Topower-a no ovdje se vjerojatno cilja na GameXStream koji je proizvod FSP-a, EvoStream je proizvod 3Y power-a
Dalje možda je OCZ preuzeo PC P&C ali još uvijek nema napajanja koja su proizvod zajedničke ''suradnje''
Također GameXStream nije baš jedno od najboljih napajanja jer su imali velikih problema sa regulacijom napona tj ripple je često znao izletit van specifikacija. No čudno je bilo to što se te stvari nisu dešavale napr FSP Epsilon-u ili modelima sa Zalmanovom naljepnicom. Dal su to riješili, ne znam no znam da su problema imali.
Tagan nije loš no u usporedbi sa Seasonic-om je ipak korak iza Seasonic-a. Pogotovo zato što su u istom cjenovnom rangu.
Thermaltake još uvijek traži sebe... modeli pod kapom CWT-a su u većini slučajeva loš proizvod no TT još surađuje i sa HEC-om, Sirtec-om i SevenTeam-om a nemožeš reč da ja SevenTeam loš

Ali problem je što se kod nas obično nađu ToughPower serije koje su made by CWT i nisu ništa posebno tj po meni ne vrijede one novce koje za njih traže naši trgovci.
No iskreno TTovo napajanje nebi uzeo jer osobno mislim da za iste novce možeš kupit nešto kvalitetniji i tiši uređaj.