View Single Post
Staro 30.12.2003., 00:13   #91
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
..... ma ajde ljepo svi vi AMD-ovci odit na AMD forum .. napravite temu sličnu ovoj pa blatite INTEL tam .. a ne tu ...
... a da priznam istinu .. ja sam prvi put kad sam dobil komp imal AMD .. radil je 4 meseca .... na njemu se nisu izvršavali nikakvi testovi ni nič ... nikakva igrica nije bila pokrenuta .. služil je komp samp za pisanje i surfanje .. i nakon toga je je vaš ljepi AMD riknul .... a nakon to ga sam dobil INTEL kojega sam zadržal i dan danas i radi u starome kompu bez problema sve stvari koje mu date ....
.. e i da .. INTEL bu radil na svakome smeču od matične pa radi čak i na mojemu tak da se prilikom kupnje INTELA netrebaš brinuti o matičnoj jer bu radil dobro na svakoj .....
.. dok za AMD nebi rekel ..
Ksenofobu jedan AMD prije par godina i danas su dvije različite stvari, kao da uspoređuješ Škodu Favorit i recimo Superba. trebalo je i njima da ispeku zanat.
Opet pričaš gluposti za platforme, i sam si imao problema sa svojom Matsonic pločom i ond pričaš kako se ne trebaš brinuti o matičnoj, a sam si prije par postova rekao ne bi uzeo Matsonic matičnu da si znao. WTF? Consistency check!
BTW, RAK, jel i tebe ćopila gripa? Mene trese od jutros, zato sad tu i visim umjesto da nešto pametno radim... Ajde ozdravi brzo!
Sky je offline