Citiraj:
Autor Vuco
Nije potrebno da otpadne, samo da više ne drži kako spada. A ako se pogleda položaj coolera u uspravnom kučištu, gravitacija će njega odvojiti od jezgre, a sitan razmak je i dovoljan da ovaj više nema kontakt i da se počne nenormalno grijati.
|
Pa to sam i mislio pod "otpao" malo sam se neprecizno izrazio tj. pogrešan izbor riječi...
Mislim niko nebi mogao ne primjetit da mu cooler leži na dnu casea ili na grafi umjesto tamo di mu je mjesto jel...
Sumnjam da bi onda čovjek pitao...
Citiraj:
Autor Vuco
Iskreno i meni je to prvi glas. Ali ako je isključio zaštite u BIOS-u (pod uvjetom da ih je imao), onda je i gazda kriv 
|
Mda, ima istine u tome što veliš recimo ja sam svojeg na 65C stavio na shutdown i to je to, ako se ikad usije - klik...
Sad se ne sjećam više da me ubiješ kakav je mehanizam kopčanja na s754 ali oni coleri na s939 se zapravo lako otkopčaju kod manipulacija kućištem ako ih neko sučajno ne zapne kako treba s onom kukicom, a da ne spominjemo popuštanje loše/nedovoljno stegnutih thumbscrewa, čak se i meni znalo dešavati da nekad ne stegnem dosta od prve ali srećom ja sam paranoidan pa sve provjeravam 3x...