View Single Post
Staro 03.06.2007., 14:26   #12
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
@Bartuc
Svi x64 procesori na s754 imaju zaštitu, kao i svi kasniji, pa tako i x64 Semproni, zapravo imaju je svi AMD procevi još tamo od Tbreda IIRC, samo je naravno to slaba korist bila kad nije bilo nikakvog IHSa su znali i bez obzira na to izgorit stari Athloni ali to sad nije predmet rasprave...
Nisam jedino siguran za one 32bit Semprone sa početka s754 Ere makar mislim da i oni maju ali nemogu tvrdit za njih...

@Marius
Ili je naponski spike (kvar matične?) ili ako je matična ispravna problem sa coolerom (i to ne da je ventić stao jer to NEBI to napravilo niti da je 100% load bio, čak niti na SD core athlonu a kamoli na Sempronu jer bi se komp resetirao davno prije pa nakon toga više nebi bio na 100% loadu), a ako nije niti jedno od toga onda je proc crko sam od sebe, rijetko je ali se dešava...

@Vuco
Slažem se s tobom, i ja bi prvo rekao da je otpao cooler ali čovjek kaže da nije, tja ko zna... Ja samo znam da meni u preko 7g nije niti jednom riknuo niti jedan Athlon na ovakav ili sličan način, a sastavio sam ih pun k... Bilo je svega i svašta čak i smrvljenih jezgara i sl ali nikad ovako nešt...