Citiraj:
Originally posted by cyberphere
Šta se sad svađate čiji 64bitni procesor je bolji. Ionako nećete imati ni jedan bar ne skoro. Činjenica je da su Intelovi procesori bolji i nemate nikakvih argumenata da to pobijete. Bar do sad nije bilo nikakvih konkretnih argumenata na strani AMD-a osim cijene
|
A koji mi to argument, molim te lijepo, treba osim cijene?
Stabilnost je ista, pod uvjetom upotrebe kvalitetnih komponenti, zagrijavanje je tu negdje, ok, Intel tu ima prednost, ali ništa što kvalitetni cooler ne može rješiti, performanse su negdje bolje, negdje lošije... Što još hoćeš?
O, da, da AMD procovi crkavaju kao na pokretnoj traci, pa da imaš nekakve argumente? Da ne možeš imati tih komp? Da ti komp izgori ako makneš cooler ( ako cooler opadne, uništit će ti i matičnu i grafu i još par stvari, tako da se sa neizgorenim procom možeš j****), da ne možemo pokretati profi programe za DTP/rendanje ili što već?
Na tvoju veliku žalost, to nije tako, pa moraš sam sebi, a i drugima opravdavati zašto si ulupao toliku lovu u konfu koja je MOŽDA 5% bolja od usporedive AMD-ove, koja je ipak jeftinija malo više od 5 %...
edit: uf, sad se i ja osjećam kao ludi zatucani AMD-ovac...sorry cyber, malo sam pop***** čitajući Intelaške postove...