Citiraj:
Autor Codiac
ma nekuzite uopce poantu...
poanta je da je dominion napao federaciju. a u federaciji su i drugi narodi tipa vulkanci, andorijanci itd nevazno pitanje je ako su oni napali FEDERACIJU zasto nijedan drugi brod osim klingonaca i ljudi se nije borio ? mislim onak wtf ako je deep space9 za sebe molio bi da to navedu i onda da to nepovezuju sa startrekom...
inace totalne nelogicnosti su u ovome ds9 i moram priznati da je jedno od vecih govana u startreku,
|
je al skontaj mal da je njima Zvjezdonosna Flota ko naša mornarica,rade red i mir
a ostali narodi su većinom mirovno koordinirani,to tie ko eu,uzimaš sve pare i stavljaš u jednu stvar,no za razliku od eu ovo bar ima TRUNKA ***ENOG SMISLA
Star Trek rules ipak je to jedan od najboljih serijala ikad snimljenih, po meni, BSG je ok, a ove ostale serije me niti baš preveč ne zanimaju ST je ST.
Citiraj:
Kaj bi čovek dao da ima jednu deltu onak u garaži ili holoodek u kući, pa raplikator, a kad se pogleda kolko teh. iz ST je našlo primjenu u stvarnosti možda bude i ovo jednog dana.
|
dovoljno je reći,holo žene nemru zatrudnit
još da si isprogramiram jessicu albu gimnastičarku i stavim je na nimpho mod...zabavi nikad kraja