Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
... po meni je Intel puno puno bolji od AMD-a ... . istina je da je jeftin ... ali bolje kupiti nekaj dobroga i skupoga kaj bu trajalo .. i na kaj se uvek možeš pouzdati ..
... a i ne dopada mi se kod Amd-a to kaj pišeju na svoje provesore takt na kojemu ne delaju .. nego ono ... možeju se usporediti sa takvim intelovim procesorima ... da mi je videti u čemu su to oni usporeživali ..... valjda su pokrenuli samo jedan programček u kojemu je AMd bil bolji i to je to .. ak su frajeri nek metenju pravu frekvenciju a ne ovu koju sad mečeju ...
.... zato se i prodajeju bolje od toga ... jer neznaju svi koji kupujeju komp da ta frekvencija na AMD-u ustvari označava usporedbu sa intelovim procesorima .. nego misliju da proc stvarno na tolko dela .. i onda recimo amd 1.8ghz jeftiniji od Intel 1.8ghz ..... a ustvari ovaj amd dela na nekih 1.4 ili 1.5...
... a Intel je tak i tak počel proizvađati procove prije nego AMD ... pa znaju napraviti bolje nego Amd ....a ovo o grijanju ... valjda ste pogledali onaj test filmek s Tom hardware ili tak nekak . kaj se je bil vrtel prije par meseci ..... pa ste vidli kaj se događa s nehlađenim AMD-om a kaj sa ne hlađenim Intelom ( za one koji nisu vidli .. amd gori ko suha šuma na 10000C dok intel samo zablokira i nakon toga opet radi ... čak je kolko se ja sečam onaj jači koejmu su maknuli hlađenjue i dale nastavil raditi samo je igrica počela štekati ......)
dakle da rezimiramo ... INTEL je kralj a AMD je samo luda
|
brkas pojmove...AMD nije NIKADA rekao da njihovi procesori rade na visim frekvencijama...to sto je 1.76 GHz XP ima ime 2100+ je druga prica...koja mi se ne svidja ali hebiga...
a puno vaznija prica je da se u skupi intel kune neko s
Matsonic MS9147C Socket 478 VIA P4X333 i jos k tome netko ko se prije par tjedana ili mjeseci javljao sa par problema oko istoga toga vrhunskog Intela
pa ako je Intel tako hebeno dobra investicija koji si qrac kupio matsonic plocu????