View Single Post
Staro 31.05.2007., 00:39   #1
Caky_OS
Premium
Moj komp

Caky_OS's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Vista 32bit par problemćića :)

Zadovoljan sam Vistom sam imam nekoliko problema, neznam je su rješivi i kakva su vaša iskustav radi se najme o kompatibilnosti programa s vistom.

Ma sto god pokušao ne mogu narediti tv karticu Pinnacle pctv rave (analogna kartica) da radi u visti ako netko zna kako molio bih za savjet. (drivere instalira ali program preko kojeg bih gledao niti jedan nije kompatibilan, naravno ni media centar u visti) na stranici me njihovoj upucuju na Pinnacle TV studio koji košta brdo $ ne hvala....

slijedeci je antivirusna zastita.... avast sam isprobao pokupio desetak trojanaca i nekih ostalih stetnih sastojaka pa sam ga zamjenio s kasperskim koji je navodno visa kompatibilan verzija 6.0 Internet security s njim sam uklonio ovo virusice dok nije podivljao... pod "podivljao" mislim na slijedece: instalacija i ostalo proslo bez problema, instalira se jednostavno i lagano, trazio je restart naravno nakon toga ulaskom u vistu radi normalno dok ne naiđe na neki virus, koknretno kod mene je bio neki halckren se ubacio na vazu i napiso mi njegovu IP adresu i blokirao ga al onda krene s testiranjima i proguta komplentnu RAM memoriju kod mene 2Gb i zauzme 100% procesora... onemoguci bilo šta.... tak da ga sad drzim iskljucenim! ak netko zna neki pametni antivirus za vistu?

graficka je nvidia 7600GT driveri beta za vistu skinuti s guru3D... javlja mi se poruka "graphic draver has stop working and recover" ... dolje desno ne.. jel zna neko nest o tome

Bsplayer v 2.20 pro... vista je kompatibilna radi ok, ali mi nakon klika na bilo koji video file napise nekon user account control-a crveni znak s bijelim krizem i napise: windows cannot find....( mjesto gdje se nalazi taj file npr: C:movies/horor/XYZ.avi i napise make shure you typed name correctly and try again.. ali pokrene film... i sve radi.. al me zivcira ta poruka !

kako da maknem user accont control?

i to bi bilo sve...
Caky_OS je offline   Reply With Quote