View Single Post
Staro 28.12.2003., 18:55   #16
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
evo pa da ja zaključim ..
... večina onih koji si niu mogli priuštiti Intel pa imaju AMd buju rekli da je Amd bolji .... ali mi Intelovci znamo da smo mi na boljem putu .... to je isto ko i s Ati-em i Nvidiom ...
.. ali nebumo sad o njim ... ( Ati je bolji ati je bolji ... intel je bolji .. intel je bolji )
.... svako ima svojeg ljubimca ... makar on valjal ili ne ... ja od početka imam intel i nikad si nebi kupil Amd .. a tak je i kod večine Amdovca ..... to se bude tak dugo vodilo dok jena tvrtka nebu propala ... a svi znamo koja bude prva prešla .... AMD ...
... intel bude još jako dugo bil kralj na tržištu .... jer se ipak više kompva koristi za posel nego za igranje ... makar ja velim da je Intel puno bolji za igranje ....
.... i sd se ponovno vračam na ono ... Amdovci buju ovo negirali dok buju Intelovci potvrđivali ( barem večina .. oni koji neju tak napravili su iznimka )
... a sad molim vas ljepo .... gde je moja Nobelova nagrada za rješavanje ovoga slučaja ...
..... e i da zaboravih napisati ... nebi me čudilo da u skoroj budučnosti Intel kupi Amd pa više nebu Amda...
... makar ni to nebi bilo tak loše ..... procovi bi sigurno pojeftinili .. a brže bi se razvijali zajedničkim snagama .... makar i konkurencija je dobra ... samo onda su cjene vrtoglave u večini slučajeva .... tak dugo dok konkurencija ne na pravi isto to pa onda cjene počneju padati...
... i za kraj ..
******** INTNTEL & AMD UJEDINITE SE ZA DOBROBIT NAS KORISNIKA ***********
.... uz uvjet da bu intel glavni ..
Sve što si rekao stoji ali ako bi AMD propao ili Intel kupi AMD cijene procesora bi rasle jel tada Intel nema konkurenciju kao što prije nije imao pa je moj stari prije jedno desetak godina platio 486 (ili 386) preko 10000 kn. I to bez monitora. Zato je bolje da AMD vuće svoje procove. Pogotovo sad kad je izdao 64 bitne. Zad će i intelovi 64 bitni procovi pojeftiniti a kad pojeftine jedan je moj