... po meni je Intel puno puno bolji od AMD-a ... . istina je da je jeftin ... ali bolje kupiti nekaj dobroga i skupoga kaj bu trajalo .. i na kaj se uvek možeš pouzdati ..
... a i ne dopada mi se kod Amd-a to kaj pišeju na svoje provesore takt na kojemu ne delaju .. nego ono ... možeju se usporediti sa takvim intelovim procesorima ... da mi je videti u čemu su to oni usporeživali ..... valjda su pokrenuli samo jedan programček u kojemu je AMd bil bolji i to je to .. ak su frajeri nek metenju pravu frekvenciju a ne ovu koju sad mečeju ...
.... zato se i prodajeju bolje od toga ... jer neznaju svi koji kupujeju komp da ta frekvencija na AMD-u ustvari označava usporedbu sa intelovim procesorima .. nego misliju da proc stvarno na tolko dela .. i onda recimo amd 1.8ghz jeftiniji od Intel 1.8ghz ..... a ustvari ovaj amd dela na nekih 1.4 ili 1.5...
... a Intel je tak i tak počel proizvađati procove prije nego AMD ... pa znaju napraviti bolje nego Amd ....a ovo o grijanju ... valjda ste pogledali onaj test filmek s Tom hardware ili tak nekak . kaj se je bil vrtel prije par meseci ..... pa ste vidli kaj se događa s nehlađenim AMD-om a kaj sa ne hlađenim Intelom ( za one koji nisu vidli .. amd gori ko suha šuma na 10000C dok intel samo zablokira i nakon toga opet radi ... čak je kolko se ja sečam onaj jači koejmu su maknuli hlađenjue i dale nastavil raditi samo je igrica počela štekati ......)
dakle da rezimiramo ... INTEL je kralj a AMD je samo luda