View Single Post
Staro 28.12.2003., 16:33   #9
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
sve sto je covjek rekao jako stoji...

objasnjenje jednostavno...koliko sam shvatio tip je iz SiCG-a ili BiH... htjeli ne htjeli njima je 5000kn ko nama 50.000 eura

sto znaci amd 1700+ i matsonic maticna ploca idu u taj AMD komp...i ljudi se cude kad to ne radi...ovo je oko 800kn zajedno

s druge strane zagrizeni Intelovci kupe plocu i proc za barem 2500 kn..cistom matematikom je i cokolada od 50kn skoro uvijek finija od one za 3kn na placu...

to da AMD ne valja nije istina..ne valja sve oko njega... trenutno gonim dva AMD kompa...

1) AMD 751(ili 761 chipset nisam vise ziher) i duron 800..komp se u 3.5 godine NIJE SRUSIO niti jednom..istina je da po njemu nije gazeno i mlaceno ali 3.5 godine bez BSOD-a il rusenja je ipak remarkable...

2)tbb 2100+ i nf2 chipset...to je treci amd u toj skatuli...prvi je bio duron 800 i abit ploca s via133..radilo je OK..tu i tamo neki BSOD ali vise zbog gazenja kompa nego li icega drugog...drugi komp mi je bio palomino 1600 i abit via333 ... komp je radio probleme ko lud...od toga da je nakon 3 mjeseca kopiranje s diska na disk pocelo biti katastrofalno sporo...tipa jedan mp3 u 3 minute...

ali isto tako ova sadasnja 2100 s epox 8rda+ je imala dva rusenja u dva dana...BSOD...i to prije dva tjedna nakon sto taj komp imam vec 9 mjeseci...zasto su se desila ko zna...a vjerujte mi taj komp se gazi...upaljen je 24/7 vec 9 mjeseci,igram,programiram,gledam filmove,kodiram,snimam s telke...u sebi ima hardwarea ko dreka...mislim da mi fali samo SCSI i SATA kontroler od vrsta hw-a koje mogu biti unutra...i osim ona dva crasha nista...

-----------------
sad da li se mogu i svi intelovci pohvaliti ovime nisam siguran...
msvrtan je offline