View Single Post
Staro 28.05.2007., 23:07   #17
Ph03n1x
Premium
Moj komp

Ph03n1x's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
samo cekam da dode barcelona na trziste..pa da se vidi stanje stvari...amd ce definitvno ponudit konkurentan proizvod, a sad tko ce biti brzi vidjet cemo. najave me opce ne diraju...mogu mazat oci i jedni i drugi...prava stvar ce biti tek kad se oba proca nadu jedan do drugog na policama ducana i nasim stolovima. do tada mogu pisat sta hoce...

Citiraj:
Autor rendula Pregled postova
meni sam nije jasno zasto svi dizu c2d u nebo, a pokapaju x2, pa x2 3600+ i ploca se dobiju za xyz kuna manje od najjeftinijeg c2d, a u istom cjenovnom rangu nisu uopce daleko. jbg kad svi samo vrte superpi ko da nema bitnije stvari na svijetu
istina je da se dize c2d u nebo...al dizao se i a64 u doba pentiuma 4. hebiga tak je to..ko ima bolji score u 3d cmarku, super pi-u ili bilo cemu, taj je hvaljen.
na onaj segment koji se najvise prodaje (ovaj u koji spada recimo taj x2 3600+) ne obraca se tolika pozornost...makar evo sad ima i intel pentium e seriju koja itekak moze konkurirat x2 3600+ i slicnim za blisku kolicinu novaca...a i ok ploca se moze nabavit za ~600 kn

Ph03n1x je offline   Reply With Quote