@De5tr0yer:ima jedan mitski pojam,nešto što se zove (pazi sad!)-gušt.Neznam kol'ko si sa time upoznat,pa ću ti pokušati objasniti.Navedena,očito ponekad misaona imenica,nema prevelike veze sa logikom/pameću/isplativošću,ali ima itekakve sa osjećajem zadovoljstva pri posjedovanju predmeta koji uvijek imaju i nematerijalnu,dakle,iracionalnu vrijednost za vlasnike istih.Dakle,crniti ljude,makar i bilo baš onako kako si naveo (da te sad ne citiram),jednako je pametno kao i dovesti u pitanje zdrav razum/moral/kakve-god-vrijednosti-si-htio-istaknuti-gore ljudi koji u kompu imaju bilo kakvu grafu koja može potjerati/tjera igre (te ih isti,zamisli,posljedično i igraju,trošeći lovu/vrijeme/zdravlje samo da bi se,šta ono,hvalili da imaju najbolji score u susjedstvu?!). Ili svih onih koji računalo posdjeduju,a njime direkto ne zarađuju Kruh Naš Svagdašnji,kulaci bezbožni!
Kakvo svetogrđe!!! Ma,na lomaču sa njima! Il' barem na Goli Otok...a (pod)cijenjeni hardware konfiscirati/nacionalizirati Dekretom pri najbližem komesarijatu,te isti pravedno raspodijeliti u radničke ruke,koje će ga znati pretvoriti u gorenavedeni Kruh,sukladno moralnim tekovinama našega društva.
Jasnije sada?
NHF i tebi.
@Problem:Jedina,po meni,logična stvar za priupitati (te) se,kod takve nadogradnje (c2d,quad...) kod bilo koga,ne samo tebe,jeste:jel'čovjek pošteno komponente kupio svojim (pošteno zarađenim) novcem?Ili ne.Taj odgovor točnije opisuje neku osobu od stigme "quad/c2d vlasnik!" (možda na žutoj traci oko nadlaktice?).Iako te (nas) ono prvo može direktno pitati-zna se tko.A sve drugo se ne tiče nikoga osim tebe samoga.I nemaš se šta "prati" na onakve komentare.Makar bili i sa NHF,i makar ti bio baš iz onakve "grupe" ljudi u kakvu te se "trpa".Tvoja stvar(rekla bi Seve

).

edit:@De5tr0yer:sad sam ti pogledao profil i godine,nisam više siguran da ćeš pravilno protumačiti napisano(ne,ne vrijeđam te,stariji će odmah iz teksta skužiti "o čem' ja to",nadam se da ćeš i ti).
A da ne bude totalni OT,mogu samo reći:hvala Bogu da će dx10 biti dostupan i u AGP-u,jer to je opet opcija više,a one su uvijek(i svugdje) dobrodošle.A korisnici će se već uklopiti "po vlastitom nahođenju" pri potencijalnoj nabavi.
LP