View Single Post
Staro 27.05.2007., 19:27   #16
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Nakitu Pregled postova
Zavisi sto radis na kompu. Meni stalno rade obje jezgre jer na mom kompu se multi taska 99% vremena tak da ti to ne drzi vodu. Cak mi ove dvije jezgre postaju premalo pa se ceka dolazak jeftinijeg quada. To kolko dx10 ne opterecuje proc.... ne bi bas reko da je tako prije bi to nazvo marketingom. Kao recimo naprimjer 64 bitni gaming koji je trebo promjenit jako puno toga ali nista od toga sve mada svi imamo 64 bitne proceve.(skoro svi)
ne znam sto radis, ali onda si u onih 10% koji koristi jezgre. nisam napiso da nitko ne koristi obje jezgre..
Citiraj:
Autor Problem Pregled postova
makar sam i ja još na AGP-u dx10 seriju cu izbjeci jer ako ju kupim nikad necu prijeci na dual/quad core
da, ti ces biti jedan od onih: "imam dual/quad core i sad mi je komp dvaput brzi".NHF. bas me zanima sto ti ljudi sa dual/quad core procevima rade (izuzev profesionalce koji rade u cadu itd), osim sto pokusavaju natjerat svaki proc na 3 put veci takt itd...
svi su se slozili da stock c2d pojedu amd-ove pandane bez problema a svi ga drze naklokanog... sto je to nego dokazivanje da netko ima "najjaci komp od tebe"...
kak smo prije dual core proceva uopce mogli zivjet? hm. ljudi kojima je trebalo vise jezgara su kupovali viseprocesorske sisteme onda. to je sve manipulacija trzista.