Citiraj:
Autor FRipper
riješeno...došao mars 1gb i stvar riješena sada radi o urica...a šta da sada radim sa ovom memom?? ne bi rekao da ne valja,vec je samo ptanje ne kombatibilnosti,bar tak mislim...glupo da sada šaljem i da mi vrate i kažu da valja...
|
Imao sam isti problem samo je moja memorija(Geil) radila na starom kompu, ali ne i na novoj matičnoj, i to jedan keks 512MB od 2. Odnio sam im(Diskont24) memoriju, oni su napravili testove i ustanovili da memorija radi... Donio sam svoju kantu njima i provukao testove koji nisu prosli -> zamjena je usljedila i s novim keksom konfiguracija je radila, hmm... ali ne u DC-u(dotad je radila).
Problemi su bili isto kao i kod tebe opisani.
nadam se da pomaze
cheers
Komp: A64x2(4400+); Corsair4x1GB; Seagate(SATAII) 250GB+Seagate(SATAII) 320GB; Gigabyte M56S-S3; (Sapphire Radeon 3870) Panasonic TV+NEC 20WGX2 lcd+Phillips220WS, zvucni entitet Yamaha+Audigy 4, Logitech G5+Saitek Eclipse II
Audio na comp: Marantz SR-4600, Magnat Monitor 1000+Magnat 880, Denon AVR-1706+2monoblok, 1 seta DIY zvucnika (dynaudio drives), Techincs RP-F880 (8 godina stare slušalice)
|