Citiraj:
Autor Codiac
nego pogledao sam upravo cijeli Deep Space9 sada neznam koliko je od vas tu pogledalo to ALI ima mi pun k**** nelogicnosti.
Prvo federaciju su osnovali ljudi i u nju su PRVI usli vulkanci, andorijanci i telariti (mozda sam fulao ime). Dok za klingonce uopce nisu znali da postoje. E sada u DS9 oni se bore protiv dominiona i tamo je u federaciji samo klingon empire dok romulanci gledaju sastrane... E pa sada mene zanima zasto je to tako kada nema logike ? uopce se nprikazuju niti andorijanci niti vulkanci. I imho da dodju andorijanci, vulkanci, telariti, klingonci i ljudi slomili bi dominion a ovako mi je mutavo gledati kako ima rupa u seriji...
|
da ima tu puno gluposti,,,,, ljudi jesu "osnovali" federaciju ono bila je to kao nasa ideja ali je federacija osnovana s vulkancima, andorijancima... to se zajedno napravilo i u to vrijeme su ljudi znali za Klingonce ali nisu si bas bili prijateljski raspolozeni,,,,
zasto su romulanci ostali sa strane a i BORG isto kad su mogli pomest federaciju,,,,,, i zasto su samo klingonci dosliu taj fight,,,,, to ti je sve do kretena koji su pisali scenarij,,,, oni sve sje**
inace je previse ljudi u star treku ono federacija je ogromna ima toliko razlicitih vrsta i svega ali na svim brodovima 99,9% posade su ljudi i ono nade se tek poneki vulkanac, bajoran, klingonac,,,,, lose je to sve sredeno