hmmm stabilnost.., evo vak, pocetkom 4-og mjeseca reinstalirao sam xp pro sp2 ORIGINAL kupljen, koristio ga 10-ak dana sve 5, u kompu sve novo kupljeno prije 3 mjeseca...
...sredinom mjeseca odoh u London i vratio se dan prije 1. Maja (sa original Vistom Ultimate koju sam tamo kupio), idem upalit komp (u meduvremenu ga nitko ni tako` nije), nece da se pokrene, nema fakin sanse, upali se, lista par sek i crni ekran, skoro sam poludio mislio da je krepalo nes od hardvera jer mi ni na kraj pameti nije bilo da bi se recentno kupljen i instaliran Win s****ao, instaliram Vistu i sve radi 5, od tada ima 2 tjedna i nijedna blokada niti jedan nepotrebni restart ne nije dogodio, sto je sa xp-om bilo ucestalo
naravno poslije sam instalirao i xp i radi sve normalno, al ovo nije 1. put da mi se zblesirao zato sam i kupio orginal jer mislih da ce pomoci ali ne...
sada ne kazem da Vista nebu blokavala jer je tek 2 tjedna koristim, no za sada radi savrseno, sto nisam mislio da cu ikad rec za jedan Megashrotov OS, i na xp se ne vracam sigurno, it`s a History...
dakako da znam da ce trebat jos dosta vremena da se vista uhoda i da je trenutno za vecinu korisnika bolje da ostanu na xp-u, no kod mene to nije slucaj, jer sam sa xp-om imao muka i muka ovih godina, cak je i 98-cu nadmasio
eto uzivajte ja odo pajkit