Citiraj:
Autor Brown Acid
A sada si lijepo pročitaj prvi dio posta, pa onda drugi dio posta.
Pričamo malo gluposti..a? 
|
??? Ne kuzim. Napravio sam acronis backup i kad mi win traze reinstall (znaci steka,uspori itd itd) vratim acronis backup. Zbog tog backupa uopce ne cuvam windowse nego instaliram svakakve gluposti sto skinem s neta. Zbog tih svakakvih programcica mi se win blesira dosta brzoali XP puno ranije od Viste. To sam htio reci,mozda sam se krivo izrazio jer sam bio u

ozracju

.
Citiraj:
Autor ja.sam.lud
Što onda puno govori o tvojoj upotrebi računala
Probaj napravit pošteni CAD projekt na Visti i uživaj 
|
Sorry ali nisam mislio da trebam raditi CAD projekte da bih bio prosjecan korisnik racunala. Znaci ne trebam kupit racunalo ako ne mislim izradjivati CAD projekte?
Ja sam samo odgovorio na pitanje iz PRVOG posta. Moje misljenje je da covjek moze slobodno koristiti vistu za ono sto je napisao .citiram:
"treba mi za igranje (nista zahtjevno, uglavnom strategije i voznja), autocad tu i tamo, slike i sitne izmjene istih, filmovi, przenje i internet" i IMHO to sve moze na Visti bez problema. OSIM onog "autocad tu i tamo" jer o tome nemam pojma. Jedino sto ima bartona i nf2 maticnu, i mislim da mu ne bi dobro radila Vista. I da,nije toliko potrebno imati 2GB rama,radio sam na 1gb oko 2 tjedna i Vista je dobro radila.