[QUOTE]
Originally posted by Phive
Dakle trebam help sa odabirom coolera.[quote]
I ja
Citiraj:
Posto imam NF7-S mislim da zalmani ne dolaze u obzir pa sam skratio mogucnosti na slijedece:
|
Dobro misliš, i ja sam već skratio
Citiraj:
Sa TT bi prosao jeftinije ali sigurno i losije.Tisina mi je bitna ali bi svejedno volio cloackat procesor.
|
Sigurno bi prosao lošije jeftinije nikako, a što se tiče klackanja procesora u to nebi ulazil
Citiraj:
Ako netko ima iskustava s ovim coolerom ili zanimljiv link gdje mogu saznat vise neka plz pomaze.
|
Nema
Citiraj:
Sa drugom opcijom sve je puno kompliciranije.
|
Nebi se složio
Citiraj:
Kolika je razlika izmedju 92 i 80mm venta i na koji Thermalright opce stane 92mm.
|
Razlika je ciglih 12mm vjerovo ti meni ili ne, teoretski bi vent od 92mm na 7V trebao biti ekvivalentan ventu 80mm na 12V uglavnom posjeti
www.links.hr i pogledaj specifikacije Thermalrighta i odaberi koji ti pase.
Citiraj:
Ako bi sada uzimao vjerojatno bi uzeo SK7 jer je relativno jeftin (222kn links) i mogu nakeljit 80mm na njega.
|
Ako ne mislis sada kupovati onda sta postavljas pitanje koji kulker jer za godinu-dve ti kuleri vise nece bit u modi
Citiraj:
Kad i zavrsim sa pasivnjakom opet ostaje dvojba koji papst kupit odnosno koji omjer brzina/tisina je idealan.Normalno ja bi uzeo najbrzeg ali ne znam koliko je zapravo 26db koji su navedeni na links sajtu za 80mm najbzeg papsta....koliko se to glasno cuje?
Da li je mozda i onaj srednji model dovoljno brz za kvalitetno hladjenje?
Da li je bolje uzet enermaxov vent?
Cuo sam da je losiji ali mozda sam krivo cuo.
|
Gle PAPST je dobar ali da je tolko dobar bas i nije, radije uzmi neki jeftinjara TR pasivac na njega puknes adapter 80 na 92 ili jos bolje 80 na 120mm, ubodi neki VENT neovisno koje marke (SUNON je nelos) stavi to na 5V (120mm) oliti 7V 92mm i voila imas full tihi komp uz adekvatno hladjenje a sve to za cijenu od nekih 300njak kuna. To je moja preporuka ostalo je preskupo i neisplativo pogotovo 80mm ventovi.