Iskreno sam razočaran ....
Planirao sam piknuti DX10 grafulju malko prije izlaska Conan MMO-a, koji bi kakto trebao biti DX10 MS showcase igra.
Daklem odličan MMO i još k tome eye candy !
Naravno očekivao sam brda i doline od Ati-ja ( iako već 3 generacije koristim Nvidiu ), ako ništa da se barem cijene 8800GT 640 MB malko normaliziraju do 9. mjeseca.
Jedino kaj mi ( nama ) ostaje je pričekati još par mjeseci i vidjeti 3. rundu Ati vs Nvidia. 1. rundu - prvopredstavljanje i 2. rundu performanse kad su obje kartice na tržištu nosi Nvidia.
Možete drobiti o svemu i svačemu - činjenica ostaje da je Ati silom prilika stavio van R600 kao poluproizvod. Obzirom da ih je AMD kupovao - to je MORALO ostaviti traga i na R600. Cijela tvrtka je prolazila promijene u rukovodečem kadru - ne samo CEO i board of drectors, nego vrlo vjerojatno i ljude niže u rangu za koje ne pišu novine, a koji su itekako bitni za rad i razvoj. AMD je postavio neke svoje ljude da više prate novostečenu firmu i vrlo vjerojatno su svjesni troškova koje to donosi u smislu kašnjenja kartice ...
Na kraju cijele priče - kome se ne žuri će čekati 3. rundu, tko želi će vrlo vjerojatno pričekati 2 do 3 tjedna eventualnu korekciju cijena GT kartica i piknuti NV karticu. Niti jedna odluka nije loša niti dobra - več donesena na osobnoj razini kako kome paše ....