View Single Post
Staro 12.05.2007., 13:06   #57
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
kaj se tice uplacivanja love...svi izvan zagreba mogu meni uplatit kad vidimo tocno kolko para treba uplatit, ja se onda mogu nac sa ljudima iz zagreba pa cemo zajedno kupit, svatko ce doc na svoj red i nikog se nece pozurivat, al mislim da je 2 dana i vise nego dovljno da kod jednog bude olovka...
ako bude problema sa modom, mozemo se dogovorit da onaj kojem bude radio dode kod onog kome ne radi pa nek zajedno naprave (normalno nece onaj iz zg ic onom u osijeku nego ako nekom u npr. zg radi, a nekom ne radi, onda ce taj kojem radi pomoc ovom kojem ne radi...mislim da bi to bilo fer kad vec svi zajedno kupujemo)

@ osjecani - kak vam najvise pase da vam se posalje olovka, postom ili busem? sta je najjeftinije?,

btw. posto ce zg prvi dobit priliku modat pa onda ide u osijek, pa onda pretpostavljam u pozegu? neka ostane kod koga bude zadnja, ali normalno, ako nekom opet treba, da bude moguce da se opet posalje natrag kome treba
Može, kad se vidi koliko će ljudi biti, ostavi svoj broj računa da ti svatko uplati pare...u vezi slanja olovke, mislim da bi moglo ići i poštom...
Ti ju probaš prvi, šalješ za Osijek i onda meni...a ako treba kad ja završim pošaljem natrag tebi, jer mi je tak svejedno kod koga će ostati
Razer je offline   Reply With Quote