View Single Post
Staro 09.05.2007., 16:22   #30
Clansman
Premium

Clansman's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
grrr, svida mi se tvoj e4300 nice
da nisi mozda ko ja koristio srebro umjesto bakra za mod? ista stvar se i meni dogodila...

kaj se tice cudnosti intelovog overclockanja, takve gluposti tipa na 400 nece a na 410 ide bez problema su se pocele dogadat sa pojavom c2d procesora, a sve zbog prokletog strapa...a i DS3 ploca tome lijepo pridodaje svojim iritantnim gasenjem i tako...
tako meni nece na 365, nema sanse, a na 370 boota bez problema, onda sam skuzio da jednostavno trebas nac jednu 100% stabilnu visoku frekvenciju (nemora bit stabilna nego da ploca uvijek boota na to) tipa kod mene je to 345mhz fsb, i na to boota UVIJEK bez problema, i od tamo preskacem dalje, dakle 345 na 360, pa kad nece onda 345 na 361 itd...i tak nades sve rupe uglavnom...

Ma nemoj me zafrkavati da se i tebi potpuno isto dogodilo(. Da i ja sam potpuno isto postupio, popusio 65 kuna u Chipoteci, napravio isto sto i ti i nista. Dali je i tebi sistem mrtav odnosno upali se ploca ali se dalje potpuno nista ne dogadja. Pa mjerio sam instrumentom i spoj je ispravan. Ma probat cu onda s donje strane ploce zalemiti ta dva kontakta zicom pa da vidim onda sto ce biti.
Ono gasenje pa paljenje pri promjeni u overclock postavkama je totalno debilno i nije mi jasno zbog cega je to tako.
Hvala na savjetima oko FSB-a ali to sam ja nazalost nocas do 2 ujutro i zakljucio nakon bezbroj kombinaccija koje sam napravio.