Citiraj:
Autor Clansman
Probao sam jucer BSEL mod izvesti na E4300 i DS3P ploci (zadnji bios F5) i nista odnosno niti se ne probudi kanta a kad izbrisem boju onda se uredno budi. Probao sam resetirati bios ali opet nista. Trenutno imam 399x8 sto daje 3.19 GHz a memorija je na 798 4-4-4-12 i ja zadovoljan. Zanimljivo je da kad stavim 400 onda je totalno mrtvilo pa onda opet negdje iznad 410 se probudi pa do 430 pa opet iznad toga mrtvilo.
Neznam sve je cudno ovo overclockanje na Intelu dok na mom Athlonu 64 guras dok ide i to je to a ovdje ima rupa gdje radi pa onda neradi. Svejedno s ovim mojim overclockom sam zadovoljan, memorija radi 1:1, sve je stabilno i to uz napon procesora od 1.375 (radi i na 1.350 ali sam ostavio ovaj vec napon) dok recimo kad dignem na 1.5 onda puca. Skroz je cudna ova Intel kombinacija.
|
grrr, svida mi se tvoj e4300

nice
da nisi mozda
ko ja koristio srebro umjesto bakra za mod? ista stvar se i meni dogodila...
kaj se tice cudnosti intelovog overclockanja, takve gluposti tipa na 400 nece a na 410 ide bez problema su se pocele dogadat sa pojavom c2d procesora, a sve zbog prokletog strapa...a i DS3 ploca tome lijepo pridodaje svojim iritantnim gasenjem i tako...
tako meni nece na 365, nema sanse, a na 370 boota bez problema, onda sam skuzio da jednostavno trebas nac jednu 100% stabilnu visoku frekvenciju (nemora bit stabilna nego da ploca uvijek boota na to) tipa kod mene je to 345mhz fsb, i na to boota UVIJEK bez problema, i od tamo preskacem dalje, dakle 345 na 360, pa kad nece onda 345 na 361 itd...i tak nades sve rupe uglavnom...