Citiraj:
Autor Astral
nebi se proslavio s tim, imo bi 400x7 i kaj onda? 2.8ghz i nebi mogo dalje jer niko nije lud da NE kupi kingmaksove (ili twinmos, transcend etc) jeftine 1gb rame na 800mhz
a jedan e4300 na 333x9 je brzi od toga, a 333 je uz mrvicu dizanja voltaze bez problema postici (a neki primjerci ni nemoraju dizat volte), a jos ces vjerovatno moc zategnut latencije na 4-4-4-12
975 chipset je inferiorniji 965 chipsetu, ako gledas prema overclockingu
meh...overclocker u dusi sta da kazem 
moj ide do 2.8ghz sa 1.28v, na 3ghz sa 1.320v i na 3.3ghz sa 1.420v, ali preko toga nejde ni sa 1.55v, tu je totalan zid koj sma namjeravo prec sa BSEL modom, ali nisma nigdje naso za kupit vodljivu boju od bakra nego od srebra pa nije uspijelo, trebam taj bakar!  mod je prelagan... ^^
|
Probao sam jucer BSEL mod izvesti na E4300 i DS3P ploci (zadnji bios F5) i nista odnosno niti se ne probudi kanta a kad izbrisem boju onda se uredno budi. Probao sam resetirati bios ali opet nista. Trenutno imam 399x8 sto daje 3.19 GHz a memorija je na 798 4-4-4-12 i ja zadovoljan. Zanimljivo je da kad stavim 400 onda je totalno mrtvilo pa onda opet negdje iznad 410 se probudi pa do 430 pa opet iznad toga mrtvilo.
Neznam sve je cudno ovo overclockanje na Intelu dok na mom Athlonu 64 guras dok ide i to je to a ovdje ima rupa gdje radi pa onda neradi. Svejedno s ovim mojim overclockom sam zadovoljan, memorija radi 1:1, sve je stabilno i to uz napon procesora od 1.375 (radi i na 1.350 ali sam ostavio ovaj vec napon) dok recimo kad dignem na 1.5 onda puca. Skroz je cudna ova Intel kombinacija.