Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 19.12.2003., 10:34   #718
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking nes ti dusebriznika.....

Citiraj:
Originally posted by Paske
Kak se samo svi trsimo da oslobodimo Mitzeka bolova viška hardwarea
kajeeeee,sad se svi nudite za "cuvat visak"HW......pa ko je uopce prical kaj o visku???? pa imam jos manjka doma......par hardova je u gostima,ploca i prockod BD na skidanju"uroka" ,nekoliko stvari okolo na "sharingu" i tak...ccccc,ak bi neko imal tu cast i biti "cuvar AliBabine pecine"....molim lijepo....to more biti same DR RAK!! iz jednostavnog razloga:ak bi kaj strgal,to bi i popravil>>ovi sa plavim i bijelim dimom mi bas ne uljevaju povjerenje(Paske,Amd i slicni)

e sad: bil sam jucer sa squaw na Christmas staff party-ju vu konobi ZRINSKI na Vinecu,iznad Remetske cirkve>>>>>
ono,Guzda me je meduostalome javno pohvalil za samoprijegoran i izuzetan doprinos Sigurnosti kak njegove tak i uopce i bla,bla,bla.....Zivjeli!! e ,onda>>Svedijaner od cca 25-39 m2....izbor:5 vrsti tjestenina,morski plodovi,na salatu,rizoto,ala carpachio.....,15 tak plata sa prsutom ,sirom,sunkom i ostalim slurp delicijama,teleci medaljoni u saftu od sampinjona,becki,zagrebacki,naravni....onda nekakvo smrdljivo povrce,spominjem ga sam zato kaj je to bil ukras za kebab,pljeske,klobase,pecenice,debrecinke i ine pecene ,hruskave tvarce....
elem...ekipa se je sporiktala i prezderala sa "forspanom"a ja sam mudro cekal.:::janje Janko,kozlic spod peke,srneci paprikas....cccc
kdo zna zna iliti ko ceka doceka...!!

nazalost male sam se preracunal pak mi nisu stale jos tri -cetri vrste kolacof i gibanic!!!!tja,moral sam i nekaj propustit(teskom mukom!!)

i dojdemo dime oko polnocke a babi se "pririktalo".....je , kaj smo potpisali ..kaj se mora ni tesko!!!!
nete vi mojeg HW prismrdili......
mitzek je offline   Reply With Quote